X

TESİSİMİZ

Dünya standartlarında faaliyet gösteren entegre et tesisimiz yalnızca kesimhane olarak değil, kesim sonrası parçalama, et işleme, sakatat işleme, et ve ürün depolama, sevkiyat ve atık işleme de dahil olmak üzere oldukça kapsamlı bir hizmet portföyüne sahiptir. Bu özelliklerinin yanı sıra inovatif ve kalite odaklı iş anlayışı ile de sektörde lider konumundadır.

Günde 1000 büyükbaş ve 2000 küçükbaş kesim/parçalama/işleme kapasitesi, gelişmiş makina parkı, üstün soğutma sistemleri ve 45.000 m2 alanı ile tesisimiz, sektör bazında ciddi düzeyde fark yaratmaktadır. Ayrıca çift kesim kabini, aynı anda kesime imkân tanıdığı için kesim kapasitesi mevcut kesimhanelere göre daha yüksektir. Bunların yanı sıra tesisi diğer işletmelerden ayıran en önemli özelliklerden biri de tesis içinde bulunan karkas şoklama odalarıdır. Bu uygulama sayesinde sakatat işleme imkânı elde edilmekte ve ürünlere katma değer katarak karlılıkları arttırılmaktadır.

  • 45.000 m2 alan
  • Karkas şoklama odaları
  • Günlük 1000 Büyükbaş Kapasite
    2000 küçükbaş kapasite
  • Kalite odaklı iş anlayışı
  • m2 PADOK ALANI
  • m2 KESİMHANE ALANI
  • m2 SOĞUK HAVA DEPOSU
  • m2 PAKETLEME YÜKLEME ALANI

KIRMIZI ET İHTİYACI KARŞILAMA ORANI



BÖLGE


TÜRKİYE

BİZDEN HABERLER

Konet Yönetim Başkanı ve Üyeleri yakın zamanda Konya Kasaplar Odası’nı ziyaret etti. Bu ziyaret Konet ailesinin, marka olarak ticari bir işletmeden çok daha fazlası olduğunu kanıtladı. Konya’nın üretim açısından Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri olduğunu düşündüğümüzde, gerek üreticilerin gerekse diğer meslek gruplarının Konet Yönetimiyle aynı heyecanı paylaştıklarını görmek herkesi memnun etti.